Detergent Colònia Hipoal·lergogen Bosque Verde disponible en Mercadona

Mercadona reformula el seu detergent Colònia per a fer-lo hipoal·lergogen mantenint el seu perfum

17 de gener de 2023
  • D'esta manera es reforça la seua eficàcia per a fer front a les taques i tindre una aroma més duradora, fresca i intensa.
  • El Proveïdor Totaler responsable d'elaborar este producte és Inquiba a les seues instal·lacions situades a Guareña (Badajoz).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, després d'escoltar els seus clients, reformula el seu tradicional detergent Colònia de Bosque Verde per a adaptar-lo a un hipoal·lergogen amb perfum, apte per a tota classe de pells, incloses les atòpiques, sensibles o amb al·lèrgies. D'esta manera reforça la seua eficàcia a l'hora de llavar per a fer front a les taques, potenciar la blancor i tindre una aroma encara més duradora, fresca i intensa.

Inquiba és el Proveïdor Totaler responsable d'elaborar este detergent, apte per a roba blanca i de color, a les seues instal·lacions situades a Guareña (Badajoz). El producte, millorat des del mes de setembre passat, està disponible dins de la marca Bosque Verde en les més de 1.600 botigues que la companyia té situades a Espanya i Portugal.

Màxima qualitat al millor preu

Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (Sempre Preus Baixos) l'any 1993, després d'observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien la màxima qualitat al millor preu, sempre en este orde, i no canviaven constantment el cost del producte. Durant tots estos anys, la companyia no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals que diàriament enfronten tots els departaments de la cadena, l'impuls de la qual representa una clara oportunitat per a poder continuar oferint a ''El Cap'' (client) productes, un a un, diferencials.

I sempre utilitzant una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals i que perseguix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el mínim impacte possible i ajudar així a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten el nostre planeta i la de les generacions futures.

Detergent Hipoal·lergogen disponible en MercadonaDetergent Colònia Hipoal·lergogen Bosque Verde disponible en Mercadona.