Les infusions fredes de Pinya Colada, Fruites Roges i Roibos & Mango, disponibles en Mercadona

Mercadona reforça la qualitat i amplia l'assortiment d'infusions fredes amb sabors renovats

16 de juny de 2021
  • Roibos & Mango entra com a novetat en els lineals i les de Fruites Roges i de Pinya Colada tenen una nova combinació d'ingredients.
  • Es poden prendre submergint la bosseta en un got d'aigua durant huit o deu minuts, i afegint gel si es desitja.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, reforça la qualitat i incorpora nous sabors al seu assortiment d'infusions fredes d'Hacendado. Es tracta de les noves propostes de Roibos & Mango, a més de la renovada combinació d'ingredients de la de Fruites Roges i de Pinya Colada, amb les quals es registren unes vendes de 3.000 paquets de 20 bossetes al dia de cada una.

Inspirada en el sabor de Pinya Colada, esta infusió és una aromàtica combinació de poma, te verd, roibos, fulla d'estèvia, pinya i coco, més intens i dolç gràcies a l'estèvia. En el cas dels Fruits Rojos es combina amb mestratge hibisc, arònia, poma, grosella negra, pruna, gerd i maduixa. La infusió freda Roibos & Mango unix estos ingredients amb la poma i la fulla d'estèvia.

Estes infusions fredes d'Hacendado es poden prendre submergint la bosseta en un got d'aigua freda durant huit o deu minuts, afegint gels si es desitja. També es poden fer en calent, deixant reposar la bosseta en aigua bullent de cinc a huit minuts.

Qualitat contundent a preus imbatibles

En 1993, Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (Sempre Preus Baixos), després d'haver observat i constatat que els productes que més es venien eren els que tenien una qualitat contundent a un preu imbatible, sempre per este orde, i no canviaven constantment de preu. Durant tots estos anys, la companyia no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals als quals diàriament s'enfronten tots els departaments de la cadena i l'impuls de la qual representa una clara oportunitat per a poder continuar oferint a "El Cap" (client) productes, un a un, diferencials.

I sempre utilitzant una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals i que perseguix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el menor impacte possible i ajudar així a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten el nostre planeta i la de les generacions futures.

Les infusions fredes de Pinya Colada, Fruites Roges i Roibos & Mango, disponibles en MercadonaLes infusions fredes de Fruites Roges, Roibos & Mango i Pinya Colada d'Hacendado.