Dàtils sense pinyol de la marca Hacendado

Mercadona reforça la qualitat dels dàtils sense pinyol per a fer-los més naturals

04 de juny de 2021
  • La companyia elimina l'oli, la glucosa i els conservants d'este snack saludable, caracteritzat per ser una font de fibra i energia.
  • El Proveïdor Totaler Importaco Casa Pons prepara este producte a les seues instal·lacions de Beniparrell (València).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha reformulat la composició dels Dàtils sense pinyol de la marca Hacendado per a fer-los més naturals. Ha eliminat l'oli, la glucosa i els conservants de la llista d'ingredients, i així ha reforçat la qualitat d'este snack saludable caracteritzat per ser una font de fibra i energia. A més, s'ha incorporat un tancament en l'envàs per a millorar la conservació de l'aliment.

Este fruit, que s'utilitza com a aperitiu per a picar entre hores i com a substitut del sucre i per a plats de tot tipus, com les ensalades, és preparat pel Proveïdor Totaler Importaco Casa Pons a les seues instal·lacions de Beniparrell (València).

Qualitat contundent a preus imbatibles

En 1993, Mercadona va posar en marxa l’estratègia SPB (Sempre Preus Baixos), després d’haver observat i constatat que els productes que més es venien eren els que tenien una qualitat contundent a un preu imbatible, sempre per este orde, i no canviaven constantment de preu. Durant tots estos anys, la companyia no ha deixat d’apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals als quals diàriament s’enfronten tots els departaments de la cadena i l’impuls de la qual representa una clara oportunitat per a poder continuar oferint a “El Cap” (client) productes, un a un, diferencials.

I fent servir una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals i que perseguix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el menor impacte possible i ajudar així a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten el nostre planeta i la de les generacions futures.

Dàtils sense pinyol de la marca Hacendado en un supermercat de MercadonaDàtils sense pinyol de la marca Hacendado en un supermercat de Mercadona.

Dàtils sense pinyol de la marca HacendadoDàtils sense pinyol de la marca Hacendado.