El nou Motxo de microfibra absorbent de Bosque Verde

Mercadona reforça la qualitat del motxo de microfibra

30 de agost de 2022
  • Ni s'encull ni s'eixampla amb aigua calenta, és més fàcil de manejar i d'escórrer, oferix més absorció i un secatge instantani.
  • El Proveïdor Totaler Ubesol fabrica este producte a les instal·lacions de la companyia a la localitat d'Atzeneta d'Albaida (València).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, reforça la qualitat del Motxo de microfibra absorbent de Bosque Verde, gràcies a la col·laboració amb "Els Caps" (clients) i el Proveïdor Totaler Ubesol.

Elaborat a Atzeneta d'Albaida (València), ja no s'encull ni s'eixampla amb aigua calenta, és més fàcil de manejar i d'escórrer, oferix més absorció i un secatge instantani. A més, el Motxo de microfibra absorbent de Bosque Verde és recomanat tant per a sòls de tarima, com parquet, marbre, gres porcellànic i granit.

Màxima qualitat al millor preu

Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (Sempre Preus Baixos) l'any 1993, després d'observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien la màxima qualitat al millor preu, sempre en este orde, i no canviaven constantment el cost del producte. Durant tots estos anys, la companyia no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals que diàriament enfronten tots els departaments de la cadena, l'impuls de la qual representa una clara oportunitat per a poder continuar oferint a ''El Cap'' (client) productes, un a un, diferencials.

I sempre utilitzant una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals i que perseguix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el mínim impacte possible i ajudar així a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten el nostre planeta i la de les generacions futures.

El nou Motxo de microfibra absorbent de Bosque VerdeEl nou Motxo de microfibra absorbent de Bosque Verde.