Olives Hacendado que han reforçat la seua qualitat

Mercadona reforça la qualitat de les seues olives

15 de juliol de 2022
  • El farciment de les olives amb Pimentó i Jalapeños té nova recepta, mentre que l'Oliva Negra Sense Pinyol és més saborosa, gran i de color més intens. A més, seguint també el gust dels ''Caps'' (clients), les Olives Chupadedos estrenen format en llanda per a poder-les portar a qualsevol part.
  • Els Proveïdors Totaler com La Española (Alcoi, Alacant), Olispania (Los Rojales, Múrcia), Aceitunas Guadalquivir (Morón de la Frontera, Sevilla) i Dcoop (Antequera, Màlaga), entre altres, elaboren les diferents varietats.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda en línia, reforça la qualitat de les Olives Hacendado escoltant els gustos dels ''Caps'' (clients). Concretament, s'ha renovat la recepta del farciment de les olives amb Pimentó i les de Jalapeños; l'Oliva Negra Sense Pinyol és més saborosa, gran i de color més intens, i les Olives Chupadedos estrenen format en llanda per a poder-les portar a qualsevol part.

Les diferents varietats d'olives de Mercadona són elaborades pels Proveïdors Totaler La Española (Alcoi, Alacant), Olispania (Los Rojales, Múrcia), Aceitunas Guadalquivir (Morón de la Frontera, Sevilla) i Dcoop (Antequera, Màlaga).

Màxima qualitat al millor preu

Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (Sempre Preus Baixos) l'any 1993, després d'observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien la màxima qualitat al millor preu, sempre en este orde, i no canviaven constantment el cost del producte. Durant tots estos anys, la companyia no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals que diàriament enfronten tots els departaments de la cadena, l'impuls de la qual representa una clara oportunitat per a poder continuar oferint a ''El Cap'' (client) productes, un a un, diferencials.

I sempre utilitzant una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals i que perseguix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el mínim impacte possible i ajudar així a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten el nostre planeta i la de les generacions futures.

Olives Hacendado que han reforçat la seua qualitatOlives Hacendado que han reforçat la seua qualitat.