Pot de Mandonguilles de pollastre en el lineal de Mercadona

Mercadona reforça la qualitat de les seues Mandonguilles en salsa i de pollastre

04 de maig de 2022
  • La nova recepta les fa més lleugeres, adaptades al gust dels "Caps" (clients), de manera que ven 11.000 llandes al dia de Mandonguilles en salsa i més de 8.000 llandes de Pollastre.
  • El Proveïdor Totaler Industrias Frigoríficas del Louro elabora estos productes a les seues instal·lacions d'O Porriño (Pontevedra).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, reforça la qualitat de les seues Mandonguilles de pollastre i de les seues Mandonguilles en salsa Hacendado, amb una nova recepta més lleugera, adaptada al gust dels "Caps" (clients).

Les Mandonguilles en salsa de Mercadona, que ven més de 11.000 llandes al dia i s'elaboren amb tomaca natural, i les Mandonguilles de pollastre de Mercadona, de les quals ven més de 8.000 al dia i sorprenen perquè tenen un sabor intens, les elabora el Proveïdor Totaler Industrias Frigoríficas del Louro a les seues instal·lacions d'O Porriño (Pontevedra).

Màxima qualitat al millor preu

Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (sempre preus baixos) l'any 1993, després d'observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien la màxima qualitat al millor preu, sempre en este orde; i no canviaven constantment el cost del producte. Durant tots estos anys, la companyia no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals als quals diàriament s'enfronten tots els departaments de la cadena i l'impuls de la qual representa una clara oportunitat per a poder continuar oferint a "El Cap" (client) productes, un a un, diferencials.

I sempre utilitzant una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals i que perseguix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el mínim impacte possible i ajudar així a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten el nostre planeta i la de les generacions futures.

Pot de Mandonguilles en salsa en el lineal de MercadonaPot de Mandonguilles en salsa en el lineal de Mercadona.

Pot de Mandonguilles de pollastre en el lineal de MercadonaPot de Mandonguilles de pollastre en el lineal de Mercadona.