Nova recepta de l'Empanada de tonyina disponible en el Forn de Mercadona

Mercadona reforça la qualitat de les seues empanades i amplia l'assortiment amb una varietat nova

03 de agost de 2022
  • Les noves receptes de l'Empanada de tonyina i la de verdures s'unixen a la de pollastre i bolets i a la nova bolonyesa.
  • Els Proveïdors Totaler gallecs Ingapan i Delicias Coruña elaboren estos productes a les seues instal·lacions de Lugo i la Corunya, respectivament.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, reforça la qualitat de les Empanades d'Hacendado amb una massa més cruixent i vores més fines i una nova recepta en l'empanada de Tonyina i en la de Verdures, que les fa més saboroses i sucoses. A més, s'amplia l'assortiment amb una nova varietat: l'Empanada bolonyesa, que completa l'oferta amb la de pollastre i bolets

Les Empanades de Mercadona són ara rectangulars, per a facilitar fer porcions més iguals, les safates han passat a ser de cartó en lloc d'alumini i la bossa és transpirable. El Proveïdor Totaler Ingapan (Lugo, Galícia) elabora la de pollastre i bolets i la bolonyesa, mentre que Delicias Coruña (la Corunya, Galícia), produïx la de tonyina i la de verdures.

Màxima qualitat al millor preu

Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (Sempre Preus Baixos) l'any 1993, després d'observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien la màxima qualitat al millor preu, sempre en este orde, i no canviaven constantment el cost del producte. Durant tots estos anys, la companyia no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals que diàriament enfronten tots els departaments de la cadena, l'impuls de la qual representa una clara oportunitat per a poder continuar oferint a ''El Cap'' (client) productes, un a un, diferencials.

I sempre utilitzant una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals i que perseguix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el mínim impacte possible i ajudar així a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten el nostre planeta i la de les generacions futures.

Les diferents varietats d'empanades de MercadonaLes diferents varietats d'empanades de Mercadona.

Imagen de cabecera: Nova recepta de l'Empanada de tonyina de Mercadona.