Les Cintes de béicon d'Hacendado

Mercadona reforça la qualitat de les Cintes de béicon Hacendado

29 de juny de 2022
  • El Proveïdor Totaler Casa Tarradellas ha invertit cinc milions d'euros en la millora dels processos d'elaboració.
  • Este producte, ideal per a pizzes i pasta amb salsa carbonara, s'elabora a Gurb (Barcelona).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, reforça la qualitat de les Cintes de béicon Hacendado, com a resultat d'una inversió de cinc milions d'euros feta pel Proveïdor Totaler Casa Tarradellas en la millora de processos, que ha permés la reducció de borumballes de producte a l'interior de l'envàs.

Elaborades a Gurb (Barcelona) i ideals per a pizzes i pasta amb salsa carbonara, les Cintes de béicon Hacendado són testades periòdicament en sessions de coinnovació amb "Caps" (clients) per a contrastar-ne la qualitat.

Màxima qualitat al millor preu

Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (Sempre Preus Baixos) l'any 1993, després d'observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien la màxima qualitat al millor preu, sempre en este ordre, i no canviaven constantment el cost del producte. Durant tots estos anys, la companyia no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals que diàriament enfronten tots els departaments de la cadena, l'impuls de la qual representa una clara oportunitat per a poder continuar oferint a ''El Cap'' (client) productes, un a un, diferencials.

I sempre utilitzant una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals i que perseguix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el mínim impacte possible i ajudar així a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten el nostre planeta i la de les generacions futures.

Les Cintes de béicon d'HacendadoLes Cintes de béicon d'Hacendado.