Les noves Bosses zip de congelació de Bosque Verde

Mercadona reforça la qualitat de les Bosses zip de congelació

14 de setembre de 2022
  • Les noves bosses són completament hermètiques, més resistents i fàcils de tancar, i també tenen un format més còmode i pràctic.
  • Els canvis responen a les necessitats dels "Caps" per a este producte que permet conservar i congelar aliments o emmagatzemar i protegir tot tipus d'objectes.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, reforça la qualitat de les Bosses zip de congelació de Bosque Verde d'un i cinc litres per a conservar i congelar gran varietat d'aliments o emmagatzemar i protegir tot tipus d'objectes.

Responent a les necessitats dels "Caps" (clients), les bosses de congelació de Mercadona són completament hermètiques, més resistents i fàcils de tancar amb el sistema de bandes encaixables, i també tenen un format més còmode i pràctic. Des d'un punt de vista mediambiental, són reciclables i reutilitzables.

Màxima qualitat al millor preu

Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (Sempre Preus Baixos) l'any 1993, després d'observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien la màxima qualitat al millor preu, sempre en este orde, i no canviaven constantment el cost del producte. Durant tots estos anys, la companyia no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals que diàriament enfronten tots els departaments de la cadena, l'impuls de la qual representa una clara oportunitat per a poder continuar oferint a ''El Cap'' (client) productes, un a un, diferencials.

I sempre utilitzant una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals i que perseguix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el mínim impacte possible i ajudar així a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten el nostre planeta i la de les generacions futures.

Les noves Bosses zip de congelació de Bosque VerdeLes noves Bosses zip de congelació de Bosque Verde.