Beguda d'Avena disponible en Mercadona

Mercadona reforça la qualitat de la beguda d'avena i intensifica el seu sabor

09 de juny de 2022
  • Al seu format tradicional d'1 litre se suma des de principi d'any un nou format mini de 250 ml.
  • El Proveïdor Totaler Liquats Vegetals elabora este producte a les instal·lacions que té a Viladrau (Girona).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, reforça el sabor de la seua beguda d'avena per a fer-lo més intens i amb millor textura quan es combina amb el café. Així mateix, des de principi d'any, el client pot provar, a més del format tradicional d'1 litre, un nou format mini de 250 ml. Esta novetat és fruit de l'escolta a "El Cap" (client), que sol·licitava a la companyia, tant a través dels seus canals oficials com en botiga, una opció per a poder portar-la a qualsevol lloc i que servira com a beguda per als més menuts.

La beguda d'avena disponible en Mercadona, caracteritzada perquè conté només avena i aigua, és utilitzada tant amb cereals com amb múltiples receptes com el porridge, o bé per a disfrutar sola o amb te o café. El proveïdor totaler responsable d'elaborar este producte, disponible en les més 1.600 botigues que la companyia té a Espanya, és Liquats Vegetals a Viladrau (Girona).

Màxima qualitat al millor preu

Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (Sempre Preus Baixos) l'any 1993, després d'observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien la màxima qualitat al millor preu, sempre en este ordre, i no canviaven constantment el cost del producte. Durant tots estos anys, la companyia no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals que diàriament enfronten tots els departaments de la cadena i l'impuls de la qual representa una clara oportunitat per a poder continuar oferint a ''El Cap'' (client) productes, un a un, diferencials.

I sempre utilitzant una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals i que perseguix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el mínim impacte possible i ajudar així a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten el nostre planeta i la de les generacions futures.

Beguda d'Avena disponible en MercadonaBeguda d'Avena disponible en Mercadona.