Perles sol en la secció Perfumeria de Mercadona

Mercadona reforça la formulació de les seues Perles de sol amb nous actius que prevenen l'envelliment cel·lular

03 de juny de 2020
  • Es tracta d'un nutricosmètic caracteritzat principalment per estimular la melanina, defensa natural del cos davant dels raigs del sol i causant del bronzejat de la pell.
  • El Proveïdor Totaler Laboratorios Gramar (Grupo HC Clover) fabrica este producte a les instal·lacions d'Arganda del Rey (Comunitat de Madrid).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, reforça la formulació del producte Perles sol de Mercadona, nutricosmètic que estimula la melanina, defensa natural del cos davant dels raigs del sol i causant del bronzejat de la pell. Esta millora es deu a la inclusió de nous components com luteína i omega-3, actius que ajuden a previndre l'envelliment cel·lular i a millorar l'elasticitat de la pell; coure, que contribuïx a crear un to de pell més unificat i homogeni; vitamina E i C; i que les càpsules passen de dures a blanes per a millorar l'absorció del betacaroté.

Les Perles sol de Mercadona no substituïxen una crema solar i es recomana que es consumisquen tant uns quants mesos abans de l'exposició solar com durant esta, per a preparar l'organisme i absorbir els seus beneficis. 

Estes càpsules, disponibles des de principis de maig en tota la cadena, estan elaborades pel Proveïdor Totaler Laboratorios Gramar (Grupo HC Clover) a Arganda del Rey (Comunitat de Madrid).

Perles sol en la secció Perfumeria de MercadonaPerles sol en la secció Perfumeria de Mercadona.

Logo EActiVat