Fussion i Cremós, noves tauletes de xocolate de Mercadona

Mercadona reforça el lineal de tauletes de xocolate amb novetats i canvis en les receptes

06 de octubre de 2021
  • El Classic, després de les múltiples sessions de coinnovació fetes amb els clients, augmenta la cremositat i la intensitat en el sabor.
  • Entre les novetats, destaca el Cremós, xocolate amb llet i textura molt suau, i el Fussion, inspirat en els bombons Delizze de Mercadona pel farciment de xocolate, neula i trossets d'avellana.
  • Els Proveïdors Totaler implicats en estos moviments són Sanchis Mira a Xixona (Alacant) i La Chocolatería Frey a les instal·lacions que té a Suïssa.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, reforça el seu lineal de tauletes de xocolate Hacendado per a satisfer els seus "Caps" (clients) més dolços. Entre les novetats, destaca el Fussion d'Hacendado, xocolate inspirat en els bombons Delizze de Mercadona pel farciment de cacau, neula i trossets d'avellana. Este producte, disponible en tota la cadena des de mitjan any, és elaborat pel Proveïdor Totaler Sanchis Mira a les instal·lacions que té a Xixona (Alacant).

D'altra banda, destaca també el Proveïdor Totaler La Chocolatería Frey per elaborar a les instal·lacions que té a Suïssa tant el Cremós d'Hacendado, nou xocolate amb llet i textura molt suau, com el renovat Classic d'Hacendado, en què, gràcies a les múltiples sessions de coinnovació que Mercadona ha mantingut amb els seus clients, augmenta la cremositat i la intensitat en el sabor.

Qualitat Total al millor preu

Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (Sempre Preus Baixos) l'any 1993, després d'observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien una Qualitat Total al millor preu, sempre en este ordre; i no canviaven de preu constantment. Durant tots estos anys, la companyia no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals als quals s'enfronten diàriament tots els departaments de la cadena i l'impuls de la qual representa una clara oportunitat per a poder continuar oferint a ''El Cap'' (client) productes, un a un, diferencials.

I sempre utilitzant una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals i que perseguix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el menor impacte possible i ajudar així a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten el nostre planeta i la de les generacions futures.

Tauleta de xocolate Classic Hacendado en el lineal de MercadonaClassic, tauleta de xocolate amb nova recepta de Mercadona.

Tauleta de xocolate Fussion i Cremós Hacendado de MercadonaFussion i Cremós, noves tauletes de xocolate de Mercadona.