Assortiment Nadalenc de polvorons i mantecados de Mercadona

Mercadona recupera els seus tradicionals polvorons i mantecados per a la campanya de Nadal

15 de novembre de 2021
  • La companyia posa de nou a la venda 18 varietats diferents per a adaptar-se als gustos dels seus "Caps" (clients).
  • El Proveïdor Totaler Dulces Olmedo García és el responsable d'elaborar este assortiment a les seues instal·lacions situades a Estepa (Sevilla).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, comença la seua campanya de Nadal, anomenada internament "El millor per a donar el millor", i recupera els seus tradicionals polvorons i mantecados en els seus lineals. Estos dolços tenen molta varietat per a adaptar-se als gustos dels seus "Caps" (clients); en total, 18 opcions componen este lineal de polvorons i mantecados de Mercadona, entre els quals destaquen els tradicionals d'ametla; les varietats sense sucre, sense gluten o sense lactosa; les varietats de sabors, com els de llima, xocolate, canyella o coco, o bé, un mantecado d'oli vegà.

Dulces Olmedo García és el Proveïdor Totaler responsable d'elaborar tots estos dolços, disponibles en els supermercats Mercadona fins que finalitzen les festes de Nadal, a les seues instal·lacions situades a Estepa (Sevilla) amb la marca La Muralla.

Assortiment Nadalenc de polvorons i mantecados de MercadonaAssortiment Nadalenc de polvorons i mantecados de Mercadona.