Mochis gelats de coco i mango de Mercadona

Mercadona recupera els Mochis gelats i ven 9.600 unitats al dia

14 de maig de 2020
  • Este producte, retirat després de la campanya d'estiu de 2018 per a millorar-ne la qualitat, i que va ser posat a la venda durant l'estiu de 2019 en algunes botigues de la companyia per a provar les millores, torna ara a petició del client.
  • Es tracta d'un dolç d'origen japonés elaborat pel Proveïdor Totaler Helados Estiu a les seues instal·lacions de Riba-roja de Túria (València).
  • La companyia llança la campanya d'estiu de gelats de 2020, aproximadament dos setmanes més tard que de costum, pels canvis d'hàbits del consumidor.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, recupera els Mochis gelats d'Hacendado i ven 9.600 unitats al dia. Els Mochis gelats de Mercadona, que van ser retirats després de la campanya d'estiu de 2018 per a millorar-ne la qualitat, i que van ser posats a la venda en algunes botigues de la companyia durant l'estiu de 2019 per a provar les millores, tornen ara a totes les botigues d'Espanya a petició dels "caps" (clients), els quals demanaven este producte per mitjà de les xarxes socials o del telèfon gratuït d'atenció al client de la companyia.

Els Mochis gelats de Mercadona es venen en un paquet de 6 unitats i són fabricats pel Proveïdor Totaler Helados Estiu dins de la marca Hacendado a les seues instal·lacions de Riba-roja de Túria (València). Es tracta d'un dolç d'origen japonés elaborat amb massa blana d'arròs i farciment de gelat, que està disponible en dos varietats diferents: coco i mango.

Així mateix, Mercadona llança la campanya d'estiu de gelats de 2020, aproximadament dos setmanes més tard que de costum, pels canvis d'hàbits del consumidor. No obstant això, la companyia indica que, en comparació amb altres anys, quan ja estava la campanya d'estiu de gelats corresponent activada, la venda de gelats s'ha mantingut similar a altres anys amb quasi 300.000 unitats venudes al dia, ja que el client ha optat per "donar-se un capritx" durant estos dies.

Lineal de gelats de MercadonaLineal de gelats de Mercadona.

Mochi gelat de mango i de coco de MercadonaMochi gelat de mango i de coco de Mercadona.

AçòNOhadePARAR perquè Açò Passarà