Servici de suc de taronja acabat d'esprémer de Mercadona

Mercadona recupera el servici de suc de taronja acabat d'esprémer en 600 botigues

23 de juny de 2020
  • La companyia té previst reactivar el servici progressivament en tota la cadena al llarg dels pròxims mesos.
  • Després de paralitzar l'ús de les màquines espremedores d'autoservici en la secció de Fruita i Verdura.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, recupera el servici de suc de taronja acabat d'esprémer en 600 supermercats. La companyia, que va paralitzar este servici el passat mes de març amb l'objectiu de garantir el servici i les necessitats principals dels clients, va començar a reactivar l'ús de les màquines espremedores d'autoservici a mitjan mes de maig i té previst tornar a oferir el producte en les seues més de 1.600 botigues en els pròxims mesos.

D'esta manera, els "Caps" (clients) podran tornar a disfrutar del suc de taronja acabat d'esprémer de Mercadona, a punt per a consumir, disponible en la secció de Fruita i Verdura en els tres formats habituals: botella de 250 mil·lilitres, 500 mil·lilitres i 1 litre.

Este servici va començar a implantar-se progressivament l'any 2016, fins que a l'abril de 2017 va estar instaurat en tots els establiments de la cadena. Un projecte que es va desenvolupar a través de la innovació conjunta entre Mercadona, el proveïdor especialista Zumex i els clients, tenint sempre en compte les necessitats tant dels clients com de les treballadores i els treballadors de Mercadona. 

Màquina espremedora d'autoservici en la secció de Fruita i Verdura d'un supermercat MercadonaMàquina espremedora d'autoservici en la secció de Fruita i Verdura d'un supermercat Mercadona.

Logo EActiVat