Red velvet i Carrot cake disponible en el supermercat de Mercadona

Mercadona realitza més de 100 sessions amb clients per a reforçar l'assortiment dels pastissos

17 de juny de 2020
  • A final de 2018 la companyia va començar a treballar en l'assortiment dels pastissos, amb l'objectiu de millorar-ne la qualitat, la presentació i incorporar novetats
  • Amplia el nombre de Proveïdors Totaler responsables d'elaborar els pastissos, que passa de 2 a 5 fabricants.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, reforça l'assortiment dels pastissos. La companyia, que va començar a final de 2018 a treballar en el desenvolupament d'un nou assortiment de pastissos de Mercadona, ha fet fins hui més de 100 sessions de coinnovació amb “El Cap” (client), i implanta des de hui estes millores i novetats en tota la cadena.

Entre els principals canvis en qualitat, destaca el Tiramisú, que passa de ser un pastís amb este sabor, a unes postres idèntiques a com les consumixen a Itàlia; el Pastís Sant Marc, on es crema el rovell d'ou i es millora el bescuit per a fer-lo més sucós, el mateix que ocorre amb el Pastís Selva Negra, on, a més, s'incrementa el percentatge de cacau en la trufa, per a augmentar el sabor de xocolate.

Pel que fa a les novetats, destaca el pastís Tres xocolates sense glútens, elaborat amb la mateixa recepta casolana que el client es prepara a casa, la Carrot cake i la Red velvet. Així mateix, a petició dels clients, s'amplia la grandària del Pastís de la iaia per a augmentar el nombre de racions.

A més, creix també el nombre de Proveïdors Totaler implicats en l'elaboració d'estos productes, que passa de 2 a 5 fabricants, com Granderroble al Principat d'Astúries i La Rioja, Horno DeCadaDía a Aragó, Pastisfred i Pastry Factory a Catalunya i Forno d'Asolo a Itàlia.

Pastissos disponibles en el supermercat de MercadonaPastissos disponibles en el supermercat de Mercadona.

Pastissos disponibles en el supermercat de MercadonaPastissos disponibles en el supermercat de Mercadona.

Logo EActiVat