Proposta presentació plats per a Nadal

Mercadona presenta una secció web dedicada al Nadal

08 de novembre de 2022
  • "El Cap" podrà trobar, de manera més àgil, pràctica i còmoda, una selecció de productes, receptes, propostes de decoració o fins i tot idees per a regalar durant estes festes en un mateix punt.
  • Disponible fins al 7 de gener en la pàgina web corporativa de la companyia.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, presenta una secció web dedicada al Nadal. Disponible fins al 7 de gener, "El Cap" (client) podrà trobar de manera més àgil, pràctica i còmoda tot el contingut relacionat amb esta època de l'any en un mateix punt.

Des d'una selecció de productes de la màxima qualitat, receptes, propostes de decoració de taula o fins i tot idees per a regalar durant estes festes, estaran disponibles en la pàgina web corporativa de la companyia, dins de la secció Consells.

L'aposta per esta secció, que repetix després de l'èxit que va obtindre l'any passat quan es va implantar per primera vegada, busca facilitar la navegació de "El cap" pel contingut dedicat al Nadal, època en què augmenta la necessitat d'informació relacionada amb l'oci, la cuina o els regals, entre altres.

Proposta presentació plats per a Nadal Proposta presentació plats per a Nadal.