La nova Crema Strawberry de Royal Swan, en el lineal de Mercadona

Mercadona presenta les noves cremes de Torró i de Maduixa

23 de desembre de 2021
  • Les noves varietats han sorprés el "Cap" (client) i ja se'n venen més de 4.000 botelles al dia.
  • Els Proveïdors Totaler Bardinet (Gelida, Barcelona) i Espadafor (Escúzar, Granada) elaboren estes begudes amb la marca Royal Swan.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, presenta les noves cremes de Torró i de Maduixa per a servir fredes o amb gel. Estes varietats han sorprés el "Cap" (client) i ja se'n venen més de 4.000 botelles al dia.

Dins de la seua campanya de Nadal ''El millor per a donar el millor'', Mercadona ha seleccionat enguany una sèrie de productes entre els quals es troben estes begudes dolces perquè els ''Caps'' puguen donar el millor als seus en els esdeveniments nadalencs.

El Proveïdor Totaler Bardinet elabora, a les seues instal·lacions de Gelida (Barcelona), la crema de Maduixa i Espadafor produïx a Escúzar (Granada) la Crema de Torró, les dos amb la marca Royal Swan.

La nova Crema de Torró de Royal Swan, en el lineal de MercadonaLa nova Crema de Torró de Royal Swan, en el lineal de Mercadona.

La nova Crema Strawberry de Royal Swan, en el lineal de MercadonaLa nova Crema Strawberry de Royal Swan, en el lineal de Mercadona.