Taula decorada per a Nadal amb productes de Mercadona

Mercadona presenta novetats i millores en els productes per a decorar la taula este Nadal

16 de desembre de 2022
  • Entre els últims canvis, destaca que la companyia ha renovat el disseny dels seus tradicionals tapets Poinsettia en textura de tela, i se'n posa a la venda un nou en color verd amb el mateix material.
  • La companyia canvia el seu tradicional got de paper per un de plàstic reutilitzable que permet a "El Cap" donar-li diversos usos i llavar-los al llavaplats.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, presenta novetats i millores en els productes per a decorar la taula este Nadal. Entre els canvis, destaca que la companyia canvia el seu tradicional got de paper per un de plàstic reutilitzable, que permet a "El Cap" (client) donar-li diversos usos i llavar-los al llavaplats.

En el cas dels tapets de Mercadona, la companyia renova el disseny dels seus tradicionals tapets Poinsettia, típica flor de Nadal. A més, enguany com a novetat, afig un nou disseny en color verd, també en textura tela. Els dos tapets es presenten en format rotllo, de manera que elimina els plecs.

Proposta de taula decorada per a Nadal amb productes de MercadonaProposta de taula decorada per a Nadal amb productes de Mercadona.

Taula decorada per a Nadal amb productes de MercadonaProposta de taula decorada per a Nadal amb productes de Mercadona.