La nova línia de tractament facial Anti-manchas de Deliplus en el lineal de Mercadona

Mercadona presenta la nova línia de tractament facial Anti-manchas de Deliplus

23 de febrer de 2021
  • Esta gamma servix per a corregir les taques provocades per l'edat, el sol o altres factors en tot tipus de pells i està composta per Crema Aclaridora Deliplus, Crema Protectora SPF 50+ i Sèrum Despigmentant.
  • El Proveïdor Totaler RNB produïx estos cosmètics a la fàbrica de la Pobla de Vallbona (València).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, presenta la nova línia de tractament facial Anti-manchas Deliplus per a corregir les taques provocades per l'edat, el sol o altres factors en tot tipus de pells.

Esta gamma inclou Crema Aclaridora Deliplus, els principis actius de la qual unifiquen el to de la pell, aclarixen la taca i retornen la joventut a la cara. Per a potenciar l'acció d'esta crema, es pot combinar amb Crema Protectora SPF 50+ i Sèrum Despigmentant de Mercadona.

Crema Protectora SPF 50+ prevé l'aparició de taques solars, combat els efectes de la pol·lució i l'envelliment prematur de la pell, a més d'aportar hidratació i elasticitat; mentre que el Sèrum Despigmentant disminuïx les taques i unifica el to de la pell, i al mateix temps afavorix la lluminositat i dona uniformitat a la cara.

El Proveïdor Totaler RNB elabora este producte a la planta de Vilassar de Dalt (Barcelona) per a la secció de Perfumeria de tota la cadena de supermercats.

La nova línia cosmètica Antitaques de Deliplus en el lineal de MercadonaLa nova línia de tractament facial Anti-manchas de Deliplus en el lineal de Mercadona.

Logo EActiVat