Nova col·lecció limitada Elixir Touche de Lavande disponible en Mercadona

Mercadona presenta la nova col·lecció limitada Elixir Touche de Lavande

14 de octubre de 2022
  • Eau de parfum, oli sec corporal, gel de bany, sabó de mans exfoliant, crema de mans, turbant eixugacabells i esponja 2 en 1, conformen esta nova col·lecció que està formulada amb un mateix aroma.
  • Està disponible des de principi d'octubre fins que s'esgoten les existències en tota la cadena.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, posa a la venda la nova col·lecció Elixir Touche de Lavande, pensada per a relaxar per l'efecte i les propietats calmants de la lavanda. Es tracta d'una edició limitada, disponible en tota la cadena des de principi d'octubre fins que s'esgoten les existències.

La col·lecció Elixir Touche de Lavande de Mercadona es compon de 7 productes pensats per a la higiene corporal i capil·lar; com l'oli sec corporal, un elixir 100 % natural que nodrix, hidrata i regenera la pell; el gel de bany en espuma; la crema de mans, que hidrata i perfuma; el sabó de mans exfoliant amb partícules biodegradables de cel·lulosa; o l'eau de parfum, amb notes de lavanda fresca que es fusiona amb la cremositat intensa de les flors blanques mediterrànies i un acord càlid que ajuda a relaxar.

D'altra banda, esta col·lecció també inclou un turbant eixugacabells, ideal per a eixugar els cabells o per a tractaments capil·lars; i una esponja de doble ús, la qual, segons quin costat s'utilitze, aporta una exfoliació més o menys intensa.

Nova col·lecció limitada Elixir Touche de Lavande disponible en MercadonaNova col·lecció limitada Elixir Touche de Lavande disponible en Mercadona.