La nova col·lecció Color Care de Deliplus en el lineal de Mercadona

Mercadona presenta la nova col·lecció de cosmètica Color Care de Deliplus

09 de febrer de 2021
  • La componen un estic labial exfoliant, el bàlsam de llavis efecte rubor, un il·luminador facial i un coloret setinat multicolor amb forma de cor.
  • El Proveïdor Totaler Wecolors produïx este cosmètic per a la Perfumeria de la cadena de supermercats a la seua fàbrica de Vilassar de Dalt (Barcelona).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, llança la nova gamma de cosmètica Color Care de Deliplus, d'edició limitada.

La col·lecció inclou un estic exfoliant amb partícules de sucre, presentat en un nou envàs, color i aroma a albercoc, i el bàlsam de llavis Nutri-Balm, que reacciona amb el PH de la pell i dona lloc a un to personal per a cada ''Cap'' (clienta). Es recomana usar-lo diverses vegades al dia, especialment per la utilització de mascaretes, que ressequen els llavis.

La gamma Color Care de Mercadona es completa amb el Coloret setinat multicolor i l'Il·luminador facial de textura vellutada en forma de cor amb una innovadora fórmula de pólvores cuites per a una pell suau.

El Proveïdor Totaler Wecolors elabora este producte a la seua planta de Vilassar de Dalt (Barcelona) per a la secció de Perfumeria de tota la cadena de supermercats.

La nova col·lecció Color Care de Deliplus en el lineal de MercadonaLa nova col·lecció Color Care de Deliplus en el lineal de Mercadona.

Logo EActiVat