Crema de dia Regen Skin, en la Perfumeria de Mercadona

Mercadona presenta la línia facial Regen Skin per a retardar l'envelliment de la pell

21 de febrer de 2022
  • La companyia llança una àmplia gamma de productes composta per una crema de dia, una crema de nit, un sèrum de Retinol i un contorn de llavis.
  • Els Proveïdors Totaler responsables d'elaborar esta nova línia són RNB, a les instal·lacions que té a la Pobla de Vallbona (València), i Cosmética Natural de Licopeno a Badajoz.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, desenvolupa, dins de la línia Regen Skin Deliplus, una nova línia cosmètica per a retardar l'envelliment facial. Esta nova col·lecció, composta per quatre productes diferents, està disponible en tota la cadena des del mes de desembre passat.

La crema de dia, elaborada pel Proveïdor Totaler RNB a la Pobla de Vallbona (València), que porta la seua recàrrega corresponent, es caracteritza per potenciar la lluminositat i combatre els signes de l'envelliment facial, al mateix temps que reforça la hidratació i protegix de la radiació solar, amb la qual cosa ajuda a recuperar la joventut de la pell.

Per a la nit, la proposta de la línia Regen Skin és la crema facial nocturna, elaborada també per RNB, que porta la seua recàrrega corresponent, i la formulació de la qual es caracteritza perquè conté actius que actuen durant el cicle del son, en el qual la pell està més receptiva. Així mateix, si es vol potenciar el tractament nocturn, la companyia oferix el sèrum Retinol, elaborat també pel mateix proveïdor i pensat per a aplicar entre 3 o 4 gotes en dies alterns abans de la crema.

D'altra banda, per al contorn de llavis, la companyia aposta pel Cream Contorn de Llavis, apte també per als ulls i elaborat pel Proveïdor Totaler Cosmética Natural de Licopeno, de Badajoz, que perseguix, gràcies a l'efecte del licopé, reduir les arrugues i equilibrar de manera natural els nivells d'hidratació i fermesa.  

Crema de dia Regen Skin, en la Perfumeria de MercadonaCrema de dia Regen Skin, en la Perfumeria de Mercadona.

Crema de nit Regen Skin, en la Perfumeria de MercadonaCrema de nit Regen Skin, en la Perfumeria de Mercadona.