Pastes de Canyella i Fardatxos amb llima en el lineal de Mercadona

Mercadona presenta els seus nous Fardatxos i Pastes de Canyella

25 de febrer de 2022
  • Els Fardatxos són unes pastes típiques a Portugal que molts ''Caps'' (clients) a Espanya han descobert i a les quals els estan donant una gran acollida amb la venda de més de 6.500 paquets al dia.
  • El Proveïdor Totaler Carlos Gonçalves produïx estos dolços a la seua fàbrica de Portugal.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, presenta com a novetat en els seus lineals espanyols els seus nous Fardatxos i Pastes de Canyella Hacendado, ideals per a prendre en el desdejuni, el berenar o a qualsevol hora.

Els Fardatxos són unes pastes amb aroma de llima típiques a Portugal que molts ''Caps'' (clients) a Espanya han descobert i els estan donant una gran acollida amb la venda de més de 6.500 paquets al dia.

També les Pastes de Canyella són un acompanyament tradicional al café o al te, però tenen moltes possibilitats i se'n venen diàriament prop de 5.000 paquets diaris en Mercadona. El Proveïdor Totaler Carlos Gonçalves elabora estos dolços en les seues instal·lacions a Portugal.

Pastes de Canyella i Fardatxos amb llima en el lineal de MercadonaPastes de Canyella i Fardatxos amb llima en el lineal de Mercadona.