Tequeños de formatge Hacendado disponibles en Mercadona

Mercadona presenta els nous Tequeños de formatge

04 de març de 2022
  • Són uns bastonets de formatge embolicats en una massa tipus pa que es frigen i es poden disfrutar a soles o acompanyats de melmelada de nabius o un altre tipus de salsa per a donar-li un toc especial.
  • El Proveïdor Totaler Alimentos Polar España elabora este producte congelat a la seua fàbrica de Rivas Vaciamadrid (Madrid).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, presenta com a novetat en els seus lineals els Tequeños de formatge d'Hacendado, que són uns bastonets de formatge embolicats en una massa tipus pa que es frigen, dels quals ven uns 16.300 paquets al dia.

Este plat tradicional de la cuina veneçolana es pot cuinar en paella i en fregidora en quatre o cinc minuts. A més, els Tequeños de formatge es poden consumir sols o acompanyats de melmelada de nabius o un altre tipus de salsa per a donar-li un toc especial.

El Proveïdor Totaler Alimentos Polar España elabora este producte a Rivas Vaciamadrid (Madrid), on ha triplicat la capacitat de producció, per a la qual cosa ha ampliat les instal·lacions i maquinàries en la línia de producció, equips d'ultracongelat i emmagatzematge, i ha duplicat la plantilla de treballadors.

Tequeños de formatge Hacendado disponibles en MercadonaTequeños de formatge Hacendado disponibles en Mercadona.