El nou Coulant de Caramel d'Hacendado, en el lineal de Mercadona

Mercadona presenta el nou Coulant de Caramel Hacendado

13 de desembre de 2021
  • D'estes postres ja se'n venen més de 4.500 unitats diàries en tota la cadena i són ideals perquè els ''Caps'' (clients) puguen donar el millor als seus en els esdeveniments nadalencs.
  • El Proveïdor Totaler Galana NV elabora estes postres en el seu centre de Bèlgica.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, inclou entre les seues novetats el nou Coulant de Caramel d'Hacendado, per als amants d'estes postres tradicionalment farcides de xocolate als quals els agrade el caramel. Encara que és un nouvingut als lineals, ja en ven més de 4.500 unitats diàries en tota la cadena.

Enguany Mercadona, dins de la seua campanya de Nadal ''El millor per a donar el millor'', ha seleccionat una sèrie de productes entre els quals es troba el Coulant de Caramel de Mercadona perquè els ''Caps'' (clients) puguen donar el millor als seus en els esdeveniments nadalencs.

Igual que la varietat de xocolate, la seua preparació només requerix traure'ls de la nevera i introduir-los en el microones fins que es fonga el cor de caramel que tenen. El Proveïdor Totaler Galana NV elabora este sucós bescuit farcit a les seues instal·lacions de Bèlgica.

El nou Coulant de Caramel d'Hacendado, en el lineal de MercadonaEl nou Coulant de Caramel d'Hacendado, en el lineal de Mercadona.