Crema i contorn d'ulls Prevent Age Skin de la Perfumeria de Mercadona

Mercadona presenta dos novetats facials per a previndre els primers signes de l'envelliment

28 de gener de 2022
  • Dins de la línia Prevent Age Skin, la companyia desenvolupa una nova crema facial i un contorn d'ulls.
  • Els Proveïdors Totaler responsables d'elaborar estos productes són RNB, a les instal·lacions que té a la Pobla de Vallbona (València), i Rofersam, a les Franqueses del Vallès (Barcelona).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, desenvolupa, dins de la línia Prevent Age Skin, dos novetats per a previndre els primers signes de l'envelliment: una crema facial i un contorn d'ulls. Els dos productes estan disponibles en tota la cadena des de finals del passat mes de desembre.

La crema Prevent Age Skin de Mercadona, elaborada pel Proveïdor Totaler Rofersam a les Franqueses del Vallès (Barcelona), de textura lleugera i ràpida absorció, està formulada amb ingredients hidratants i protectors de la barrera cutània. Entre els seus principals actius, destaca l'extracte de cèl·lules mare de roser alpí i l'extracte de blat negre.

D'altra banda, en la composició del contorn d'ulls Prevent Age Skin de Mercadona, elaborat pel Proveïdor Totaler RNB a la Pobla de Vallbona (València), i que perseguix atenuar les bosses i ulleres en recuperar la flexibilitat i fermesa de la pell gràcies al seu efecte tensor i il·luminador, destaca l'actiu bakuchiol, els proteoglicans i un pèptid amb efecte botox like.

Cream contorn d'ulls Prevent Age Skin, en la Perfumeria de Mercadona Cream Contorn d'ulls Prevent Age Skin, en la Perfumeria de Mercadona.

Cream textura lleugera Prevent Age Skin, en la Perfumeria de MercadonaCream textura lleugera Prevent Age Skin, en la Perfumeria de Mercadona.