Nou sèrum antiarrugues, Regen Skin potenciador retinol de Mercadona

Mercadona posa a la venda un nou sèrum antiarrugues i en ven 3.000 unitats al dia

11 de gener de 2021
  • El producte, Regen Skin potenciador retinol, contribuïx a aconseguir major fermesa, hidratació, elasticitat, unificació del to de la pell, i també millora la textura i l'aspecte de les arrugues i les imperfeccions.
  • El Proveïdor Totaler responsable d'elaborar este cosmètic és RNB a les instal·lacions de la Pobla de Vallbona (València).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, posa a la venda un sèrum antiarrugues nou, Regen Skin potenciador retinol de Deliplus, i en ven 3.000 unitats al dia. Este cosmètic facial, elaborat pel Proveïdor Totaler RNB a la Pobla de Vallbona (València) per a tota la cadena, contribuïx a aconseguir una major fermesa, hidratació, elasticitat, unificació del to de la pell, i també millora la textura i l'aspecte de les arrugues i les imperfeccions.  

En la composició del sèrum antiarrugues de Mercadona destaquen actius de reconeguda eficàcia com el retinol, caracteritzat per l'acció antitaques, unificadora del to, per aportar elasticitat i previndre el mal provocat per les radiacions solars; el bakuchiol, ingredient d'origen vegetal que millora la textura i el to de la pell, i el factor de creixement EGF, que contribuïx a la producció de col·lagen i elastina i millora l'aparença de les arrugues.

Nou sèrum antiarrugues, Regen Skin potenciador retinol, en la Perfumeria de MercadonaNou sèrum antiarrugues, Regen Skin potenciador retinol, en la Perfumeria de Mercadona.

Logo EActiVat