Nou Perfumador per a la roba Bosque Verde de Mercadona

Mercadona posa a la venda un nou Perfumador per a la roba i ven més de 6.000 unitats al dia

20 de abril de 2020
  • Este producte, disponible en tota la cadena des de mitjan mes de març, aporta un perfum intens a la roba després de llavar-la en la llavadora.
  • Es tracta de l'última innovació de la companyia captada després d'observar i escoltar "El Cap" (client) a sa casa.
  • El Proveïdor Totaler Inquiba és el responsable de fabricar, dins de la marca Bosque Verde, este producte a les seues instal·lacions situades a Guareña (Badajoz).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, posa a la venda un nou Perfumador per a la roba intensificador de fragància i en ven més de 6.000 unitats al dia. Este producte, elaborat dins de la marca Bosque Verde pel Proveïdor Totaler Inquiba a les seues instal·lacions de Guareña (Badajoz), es va posar a la venda en algunes zones d'Andalusia i Extremadura a final de 2019 i, després del bon acolliment dels clients, s'ha anat ampliant progressivament fins a quedar implantat en tota la cadena a mitjan mes de març de 2020.

La principal característica de l'última innovació de la companyia, fruit de l'observació i escolta de "El Cap" (client) a sa casa, és que aporta un perfum intens a la roba després de llavar-la en la llavadora. Este Perfumador per a la roba Bosque Verde, disponible en la secció Neteja i Llar, es ven en una botella de 720 ml per 2,90 € la unitat.

AçòNOhadePARAR perquè Açò Passarà

Nou Perfumador roba Bosque Verde de MercadonaNou Perfumador per a la roba Bosque Verde de Mercadona.

Lineal de Mercadona on es ven el nou Perfumador per a la roba Bosque VerdeLineal de Mercadona on es ven el nou Perfumador per a la roba Bosque Verde.