Proposta de regals per al Dia de la Mare, disponibles a la Perfumeria de Mercadona

Mercadona posa a la venda set edicions limitades de productes per al Dia de la Mare

27 de abril de 2021
  • En cada una d'estes seleccions s'inclou, a més del producte principal, un detall com un fulard, un corró de massatge de jade, un necesser o un saquet de tela.
  • Tres lots de perfums, dos d'higiene facial, un d'higiene corporal i un de fragància per a la llar, són les diferents opcions que proposa la companyia enguany a "El Cap" (client), perquè trobe el regal que millor s'adapte a les seues necessitats.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, posa a la venda set edicions limitades de productes ideats com a proposta per a regalar el Dia de la Mare. L'aposta d'enguany la conformen tres lots de perfumsdos d'higiene facialun d'higiene corporal i un de fragància per a la llar. A més, tots estos productes, disponibles en la Perfumeria de Mercadona fins a esgotar existències, porten a l'interior un detall addicional al producte principal, com un fulard, un corró de massatge de jade, un necesser o un saquet de tela.

El perfum The Rose es caracteritza per ser una fragància fresca i fruitera a l'inici, amb un qualitatiu fons de pàtxuli, almesc i vainilla. Esta novetat porta dins un fulard inspirat en la primavera. You Are Perfect és un lot compost per una fragància que recrea un impacte floral intens, una loció corporal hidratant i una targeta dedicatòria per a personalitzar el regal. Finalment, Soplo Musk està composta per un perfum floral i acompanyada per una crema de mans i un necesser.

Entre els hidratants facials destaca Hidra Glow Ampolles, un lot que inclou catorze vials amb diferents propietats com hidratar o aportar lluminositat. My Moment Face és un innovador tractament compost per quatre sèrums pensats per a recuperar l'energia i la vitalitat de la pell. A més, en este pack s'inclou un corró de massatge de jade per a fer massatges a la cara, el coll i l'escot.

Per al cos, la proposta és el lot Body Neceser My Moment, compost per un necesser, un exfoliant corporal, una loció hidratant i una boira que proporciona una agradable sensació de benestar. I per a la llar, s'ha creat Home Moment Cashmere, una fragància amb aroma vellutada, aromatitzada amb notes de vainilla.

Proposta de regals per al Dia de la Mare, disponibles a la Perfumeria de MercadonaProposta de regals per al Dia de la Mare, disponibles a la Perfumeria de Mercadona.

Logo EActiVat