Nova campanya de l'Oli d'oliva verge extra Casa Juncal collita primerenca, en el lineal de Mercadona

Mercadona posa a la venda la nova campanya de l'Oli d'oliva verge extra Casa Juncal collita primerenca

30 de desembre de 2020
  • Es tracta d'un oli d'una sola varietat elaborat amb les olives recol·lectades entre finals d'octubre i la primera quinzena de novembre, caracteritzat per ser un oli més afruitat i de sabor intens amb perfecte equilibri entre amarg i picant.
  • Este oli prové de finques d'olivar situades a les faldes del parc natural de Sierra Andújar (Jaén) i és elaborat pel Proveïdor Totaler Oro Bailén.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, posa a la venda la nova campanya de l'Oli d'oliva verge extra Casa Juncal collita primerenca. Es tracta d'un oli d'una sola varietal caracteritzat per ser un oli més afruitat i sabor intens amb perfecte equilibri entre amarg i picant.

Este oli, produït pel Proveïdor Totaler Oro Bailén, prové de finques d'olivar de la varietat picual en regadiu, situades a les faldes del parc natural de Sierra Andújar (Jaén). Elaborat amb les olives recol·lectades entre final d'octubre i la primera quinzena de novembre, en què l'estat de maduració d'este fruit troba el punt òptim per a aconseguir unes sensacions olfactòries i gustatives més fresques, fragants, verdes i harmonioses, alhora que els seus components més saludables es troben en els valors més alts.

Mercadona defensa les pràctiques comercials justes i des de fa anys està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la Contractació Alimentària. Este acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s'emmarca en la Llei de mesures per a millorar el funcionament de la cadena alimentària i està impulsat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA), en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.

Nova campanya de l'Oli d'oliva verge extra Casa Juncal collita primerenca, en el lineal de MercadonaNova campanya de l'Oli d'oliva verge extra Casa Juncal collita primerenca, en el lineal de Mercadona.

Finques d'olivar situades a les faldes del parc natural de Sierra Morena (Jaén)Finques d'olivar situades a les faldes del parc natural de Sierra Andújar (Jaén).

Logo EActiVat