Descobrix el nostre Oli d'oliva verge extra Casa Juncal collita primerenca, ideal per a les teues receptes d'estiu.

Amanix els teus plats amb Oli d'oliva verge extra Casa Juncal, categoria superior!

29 de juliol de 2021

Si busques un Oli d'oliva verge extra d'alta qualitat, has de provar el Casa Juncal, elaborat amb olives de varietat picual de collita primerenca, amb un afruitat alt i amb la picor i l'amargor equilibrats.

Or líquid procedent de Jaén, perfecte per a amanir les teues ensalades, torrades, gaspatxos, elaborar salses i cuinar altres plats propis de la dieta mediterrània. Un oli de gran prestigi internacional pel seu sabor i excel·lència.

Característiques de l'Oli d'oliva verge extra Casa Juncal

Estos són alguns dels seus trets característics:

  • Oli d’oliva de categoria superior obtingut directament d’olives i només mitjançant procediments mecànics.
  • Produït en finques d'olivar de la varietat picual en regadiu, situades al parc natural de la Serra d'Andújar (Jaén).
  • Elaborat amb olives recol·lectades entre final d’octubre i la primera quinzena de novembre, justament quan es troben en el seu moment òptim.
  • Intens aroma a oliva verda i herba acabada de tallar.
  • Aromes herbàcies i afruitades de gran complexitat.
  • Sorprén en boca pel seu delicat i dolç sabor inicial.
  • Retrogust d'ametles
  • Finalitza amb un picant agradable i equilibrat.
  • Sabor persistent i harmoniós.

AOVE Casa Juncal collita primerenca, un oli premiat en els certàmens internacionals més importants

Este oli ha obtingut recentment dos medalles d'or en dos certàmens internacionals de gran prestigi. Els experts del Nova York International Olive Oil Competition (NYIOOC) i del London International Olive Oil Competitions (London IOOC) han valorat les seues característiques i qualitats sensorials i han reconegut la seua enorme qualitat en tots els nivells.

Un oli ideal per a acompanyar plats d'estiu

Dona-li gust al teu paladar amb estos tres suggeriments de consum. Este oli els aporta la seua personalitat marcada, la qual cosa contribuïx a un saborós conjunt i d’esta manera arredonix les preparacions.

  • Gaspatxo andalús.
  • Ensalada grega de tomaca cherry, formatge feta, ceba morada i olives negres
  • Torrada d'alvocat, salmó, ruca i sèsam.

Altres recomanacions

Coneixes les Receptes estiuenques per a maridar amb els nostres vins?