M. José Álvarez, especialista en superfícies i sòls de Mercadona, mostra com ara la brutícia es dissol en l'aigua i deixa el poal de fregar net

Mercadona perfecciona la fórmula del seu líquid de fregar perquè siga més eficaç en la neteja

06 de setembre de 2022
  • El sòl queda ara més brillant i sense xafades, de manera que dissol la brutícia en l'aigua i deixa el poal de fregar net.
  • El Proveïdor Totaler SPB elabora este producte a les instal·lacions que té a Cheste (València).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, perfecciona la fórmula del seu líquid de fregar Bosque Verde i el fa més eficaç. Ara, el sòl queda més brillant i sense xafades. A més, la brutícia es dissol en l'aigua, i així evita que es quede adherida al poal de fregar i que s'haja de llavar després. La gamma de líquid de fregar de Mercadona està disponible en quatre aromes: Pi, Spa, Flor de cirerer i Lavanda.

Així mateix, la companyia, en col·laboració amb el Proveïdor Totaler SPB, responsable d'elaborar este producte a les instal·lacions que té a Cheste (València), ha apostat per un envàs fabricat amb plàstic reciclat, amb l'objectiu de minimitzar l'impacte en el medi ambient.

Màxima qualitat al millor preu

Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (Sempre Preus Baixos) l'any 1993, després d'observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien la màxima qualitat al millor preu, sempre en este orde, i no canviaven constantment el cost del producte. Durant tots estos anys, la companyia no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals que diàriament enfronten tots els departaments de la cadena, l'impuls de la qual representa una clara oportunitat per a poder continuar oferint a ''El Cap'' (client) productes, un a un, diferencials.

I sempre utilitzant una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals i que perseguix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el mínim impacte possible i ajudar així a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten el nostre planeta i la de les generacions futures.

Líquid de fregar Bosque Verde de MercadonaLíquid de fregar de Mercadona.

Imatge de capçalera: M. José Álvarez, especialista en superfícies i sòls de Mercadona, mostra com ara la brutícia es dissol en l'aigua i deixa el poal de fregar net.