Assortiment per a netejar el cotxe en Mercadona

Mercadona oferix múltiples solucions per a netejar el cotxe este estiu

28 de juliol de 2022
  • Entre l'assortiment, destaca l'ambientador Marine, el netejador del quadre de comandament, el de les tapisseries i estores, i el del parabrisa.
  • Proveïdors com Francisco Aragón a Molina de Segura (Múrcia), SPB a Cheste o Relevi a Itàlia, són els responsables d'elaborar part d'este assortiment.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, oferix múltiples solucions perquè els seus "Caps" (clients) puguen netejar els vehicles este estiu. Este ampli assortiment està disponible en les més de 1.600 botigues que la companyia té a Espanya i Portugal.

Per a la neteja del quadre de comandament, Mercadona aposta per un esprai elaborat pel proveïdor Francisco Aragón, a Molina de Segura (Múrcia), amb efecte antiestàtic, que evita que la pols s'adherisca sobre les superfícies tractades.

D'altra banda, per a la tapisseria i les estores, "El Cap" pot optar per una espuma activa que neteja la brutícia dels teixits i deposita una capa que dissol i absorbix la brutícia. Pel que fa al parabrisa, destaca la solució que es presenta en un format de dos litres. Este producte es pot afegir directament al depòsit del rentaparabrises del cotxe, o bé, amb una baieta de microfibra, es poden netejar els fars i els vidres del vehicle. Els dos productes estan elaborats per SPB a Cheste (València).

Finalment, entre els diferents ambientadors que hi ha, destaca el de reixetes Marine, elaborat pel proveïdor italià Relevi i presentat en un envàs fabricat amb un 80 % de plàstic reciclat.

Assortiment per a netejar el cotxe en MercadonaAssortiment per a netejar el cotxe en Mercadona.