Els cinc tints cendra de cabells 0 % Amoníac Permanent Colorcor Deliplus

Mercadona oferix cinc tints cendra Permanents Colorcor Deliplus 0 % amoníac

26 de setembre de 2022
  • Nodrixen i restauren l'estructura interna dels cabells, de manera que augmenta la seua resistència al trencament, gràcies a la unió entre els olis vegetals, la fórmula colorant i la tecnologia Plexrepair.
  • El Proveïdor Totaler Neocos Laboratorios, SL, fabrica este producte a les instal·lacions que té la companyia a la localitat d'Algemesí (València).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, disposa de cinc tints cendra Permanents Colorcor 0 % amoníac Deliplus per als "Caps" (clients) que opten per una coloració permanent sense amoníac per als cabells.

La unió entre els olis vegetals d'argània, jojoba i karité, la fórmula colorant sense amoníac i la tecnologia Plexrepair cobrix les canes i proporciona uns cabells cuidats amb colors duradors i plens de vida. Nodrixen i regeneren la fibra capil·lar des de l'interior, de manera que augmenta la seua resistència al trencament. A més, els tons cendra eviten els reflexos taronja en els cabells i els matisa.

El Proveïdor Totaler Neocos Laboratorios, SL, elabora estos productes a les seues instal·lacions de la localitat valenciana d'Algemesí.

Els cinc tints cendra de cabells 0 % Amoníac Permanent Colorcor DeliplusEls cinc tints cendra de cabells 0 % Amoníac Permanent Colorcor Deliplus.