Beguda de xufa i Orxata de xufa en el lineal de Mercadona

Mercadona millora l'Orxata i la Beguda de xufa per a fer-les més naturals, i ven 16.000 unitats al dia

15 de maig de 2020
  • La companyia, que va començar a vendre estos productes el març de 2019 a la província de València, els implanta un any després en totes les botigues d'Espanya després de la bona acollida que han tingut per part del client.
  • El Proveïdor Totaler J. García Carrión produïx i elabora estos productes en col·laboració amb agricultors valencians.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, millora l'Orxata i la Beguda de xufa Hacendado per a fer-les més naturals, i ven 16.000 unitats al dia. La companyia, en col·laboració amb el Proveïdor Totaler J. García Carrión, innova en la fórmula i elimina al·lergògens i intoleràncies en les dos begudes.

J. García Carrión produïx i elabora l'Orxata i la Beguda de xufa de Mercadona en col·laboració amb agricultors valencians. Estos productes, que es recomanen beure en fred, es comercialitzen en format d'1 litre i, en el cas de l'Orxata Hacendado, també en packs de 3 minibrics de 330 ml cada un. La bona acollida d'estes begudes per part del "Cap" (client), que van començar a vendre's el març de 2019 a les botigues de la província de València, ha provocat que actualment es venguen en totes les botigues d'Espanya.

Orxata de xufa en el lineal de MercadonaOrxata de xufa en el lineal de Mercadona.

Beguda de xufa i Orxata de xufa en el lineal de MercadonaBeguda de xufa i Orxata de xufa en el lineal de Mercadona.

AçòNOhadePARAR perquè Açò Passarà