Suc de taronja espremut en el lineal de Mercadona

Mercadona millora l'elaboració del Suc de taronja espremut i en duplica les vendes

27 de abril de 2020
  • La companyia, en col·laboració amb el Proveïdor Totaler, innova en l'elaboració d'este producte en millorar el sistema de pasteurització, i d'esta manera ajuda a la conservació de les qualitats de la fruita i del producte final.
  • El Proveïdor Totaler J. García Carrión reforça la producció d'este producte elaborat a Villanueva de los Castillejos (Huelva).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, millora l'elaboració del Suc de taronja espremut d'Hacendado i en duplica les vendes. La companyia, en col·laboració amb el Proveïdor Totaler J. García Carrión, innova en la producció d'este suc en millorar el sistema de pasteurització, i d'esta manera ajuda a la conservació de les qualitats de la fruita i del producte final.

El Proveïdor Totaler, que elabora este producte dins de la marca Hacendado a les seues instal·lacions de Villanueva de los Castillejos (Huelva), ha reforçat la producció d'este producte per a garantir-ne el proveïment, la demanda del qual s'ha vist incrementada estos dies, tant per la millora com per la paralització temporal del servici de suc de taronja acabat d'esprémer, i pels beneficis que s'atribuïxen a esta beguda, rica en citrats i font de vitamina C.

Suc de taronja espremut en el lineal de MercadonaSuc de taronja espremut en el lineal de Mercadona.

AçòNOhadePARAR perquè Açò Passarà