Elixir Fleur de Monoï, col·lecció d'edició limitada per a ella en Mercadona

Mercadona llança una línia edició limitada d'Elixir Fleur de Monoï

15 de juny de 2022
  • La col·lecció està disponible en tota la cadena des de principi de juny.
  • Els Proveïdors Totaler RNB (la Pobla de Vallbona, València), Jesús Gómez (Rafelbunyol, València), Viokox (Picassent, València), Laboratorios Maverick (Ulldecona, Tarragona) i Aerox AG (Alemanya) són els responsables d'elaborar estos productes.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, posa a la venda una nova línia corporal i capil·lar d'edició limitada, Elixir Fleur de Monoï, caracteritzada per compartir una mateixa fragància per a l'estiu.

Esta novetat, disponible des de principi de juny en la Perfumeria de la companyia, està composta per nou productes diferents, tots elaborats amb ingredients naturals i presentats en envasos elegants i pràctics. La línia Elixir Fleur de Monoï de Mercadona està composta per Eau de toilette, Gel de bany, Xampú, Instant conditioner, Mascareta capil·lar, Crackling Body Mousse, Glitter corporal, Deo Body Spray i Crema corporal textura sorbet.

La col·lecció ha sigut elaborada pels Proveïdors Totaler RNB (la Pobla de Vallbona, València), Jesús Gómez (Rafelbunyol, València), Viokox (Picassent, València), Laboratorios Maverick (Ulldecona, Tarragona) i la firma alemanya Aerox AG.

Elixir Fleur de Monoï, col·lecció d'edició limitada per a ella en MercadonaElixir Fleur de Monoï, col·lecció d'edició limitada en Mercadona.

Imagen de cabecera: Eau de toilette de la col·lecció Elixir Fleur de Monoï de Mercadona