Elixir Spring Bloom, col·lecció corporal d'edició limitada per a ella en Mercadona

Mercadona llança una línia corporal d'edició limitada per a ella amb una mateixa fragància primaveral

05 de abril de 2022
  • La col·lecció està disponible en tota la cadena des de mitjan mes de març.
  • Els Proveïdors Totaler RNB (la Pobla de Vallbona, València) i Laboratorios Maverick (Ulldecona, Tarragona) són els responsables d'elaborar estos productes.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, posa a la venda una nova línia corporal d'edició limitada per a ella, Elixir Spring Bloom, que es caracteritza per compartir una mateixa fragància primaveral.

Esta novetat, disponible des de mitjan mes de març i fins a l'estiu en la Perfumeria de la companyia, està composta per cinc productes diferents, tots elaborats amb ingredients naturals i presentats en envasos elegants i pràctics. La línia està composta per una eau de parfum, un exfoliant corporal, un gel micel·lar de bany, una hidratant corporal textura iogurt i un desodorant body esprai.

El Proveïdor Totaler RNB és el responsable d'elaborar estos productes a les seues instal·lacions de Rafelbunyol (València), excepte el desodorant body esprai, que produïx Laboratorios Maverick a Ulldecona (Tarragona).

Elixir Spring Bloom, col·lecció corporal d'edició limitada per a ella en MercadonaElixir Spring Bloom, col·lecció corporal d'edició limitada per a ella en Mercadona.