Desinfectant per a teixits Bosque Verde, en el lineal de Mercadona

Mercadona llança un nou desinfectant de teixits després d'escoltar els seus clients i en ven 16.000 litres al dia

01 de octubre de 2020
  • Esta novetat és el resultat de més de 40 proves a casa dels ''Caps'' (clients) i al seu Centre de Coinnovació Llavat de Roba.
  • El Proveïdor Totaler SPB fabrica este producte de neteja a les seues instal·lacions situades a Cheste (València).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, després d'escoltar les necessitats dels seus ''Caps'' (clients), llança un nou desinfectant de teixits per a la llavadora i en ven més de 16.000 litres diaris. Esta novetat, el Desinfectant per a teixits Bosque Verde, es caracteritza per ser un producte sense lleixiu, que elimina bacteris, males olors i deixa una aroma agradable.

La companyia va detectar esta necessitat després d'escoltar els seus ''caps'' i, a partir d'ací, ha fet més de 40 proves a les seues cases i al seu Centre de Coinnovació Llavat de Roba situat a Bormujos (Sevilla), per a desenvolupar-lo d'acord amb les necessitats del client. 

L'empresa SPB és el Proveïdor Totaler que fabrica este producte de neteja al seu centre de Cheste (València), que es ven des del mes d'agost passat en format de dos litres, situat al costat dels detergents i suavitzants per a la roba en tota la cadena de supermercats.

Desinfectant per a teixits Bosque Verde, en el lineal de MercadonaEl nou Desinfectant per a teixits Bosque Verde, en el lineal de Mercadona.

Logo EActiVat