Exfoliant facial per a home en la Perfumeria de Mercadona

Mercadona llança un exfoliant facial per a hòmens i en ven 2.000 unitats al dia

22 de juliol de 2020
  • Es tracta d'un cosmètic amb carbó actiu i microesferes de roca volcànica que elimina les impureses i les cèl·lules mortes.
  • El producte, disponible des de principi de juliol en tota la cadena, és fabricat pel Proveïdor Totaler Viokox a Picassent (València).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, amplia el nombre de cosmètics destinats per a l'home amb un nou exfoliant facial de Deliplus. D'este producte, disponible des de principi de juliol en tota la cadena, se'n venen 2.000 unitats al dia.

El Proveïdor Totaler Viokox és el responsable d'elaborar, dins de la marca Deliplus, este gel netejador exfoliant de Mercadona a les instal·lacions situades a Picassent (València). Es tracta d'un cosmètic amb carbó actiu i microesferes de roca volcànica que elimina les impureses i les cèl·lules mortes, al mateix temps que detoxifica, desobstruïx els porus i disminuïx l'excés de greix.

El producte, desenvolupat per la companyia després de captar esta necessitat als centres de coinnovació de Mercadona —espais on es realitzen sessions amb els "Caps" (clients) per a innovar conjuntament—, es ven en la secció Perfumeria en un format pràctic de 100 ml.

Exfoliant facial per a home en la Perfumeria de MercadonaExfoliant facial per a home en la Perfumeria de Mercadona.

Logo EActiVat