Noves varietats de gelats en format mini d'Hacendado

Mercadona llança noves varietats de gelats en format mini

19 de juliol de 2022
  • Este estiu arriben als lineals les Barretes de Cacauet i les de Coco, juntament amb els Mini Boom, creats seguint el gust dels "Caps" (client) per formats més menuts per a continuar disfrutant de menjar un gelat com a postres, per a berenar o entre hores.
  • Els Proveïdors Totaler Helados Estiu (Riba-roja de Túria, València) i Lacrem (Palau-solità i Plegamans, Barcelona) són els responsables d'elaborar estos productes.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, posa a la venda este estiu noves varietats de gelats en format mini d'Hacendado per a satisfer la demanda del "Cap" (client) que vol continuar disfrutant de menjar un gelat, però en racions més xicotetes. Estos nous gelats són ideals per la seua grandària per a prendre com a postres, per a berenar o entre hores.

Es tracta de les Barretes de Cacauet, farcides de gelat de cacauet amb salsa de caramel i trossets d'esta fruita seca en la part superior, i de les Barretes de Coco, farcides de gelat de coco amb ratlladura de coco; les dos estan cobertes de xocolate amb llet. També s'oferix el Mini Boom, un gelat redó amb cobertura de crema d'avellanes de textura cremosa amb trossos de neula cruixents.

Les noves Barretes de Cacauet i les de Coco són elaborades per Lacrem a Palau-solità i Plegamans (Barcelona) i el Mini Boom, per Helados Estiu a les instal·lacions que té a Riba-roja de Túria (València).

Noves varietats de gelats en format mini d'HacendadoNoves varietats de gelats en format mini d'Hacendado.