Les noves Tovalloletes antibaf de Bosque Verde

Mercadona llança les noves tovalloletes antibaf per a ulleres per un euro

05 de juliol de 2021
  • Este producte evita que les lents s'entelen per l'ús de la mascareta i es pot utilitzar totes les vegades que siga necessari.
  • El Proveïdor Totaler Ubesol fabrica este producte al seu centre d'Atzeneta d'Albaida (València).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, incorpora al seu assortiment les noves Tovalloletes antibaf Bosque Verde per a ulleres. Este producte, que val un euro, evita que les lents s'entelen, una cosa habitual amb l'ús de la mascareta.

Es tracta d'una baieta eixuta amb la qual s'han fregar les lents ja netes amb moviments circulars fins que es recórrega tota la superfície. Les Tovalloletes antibaf Bosque Verde de Mercadona es poden usar tantes vegades com faça falta i s'han de guardar a l'interior del mateix envàs en el qual s'han adquirit, que s'ha de tancar amb l'etiqueta de tancament; també es pot posar a l'interior de la funda de les ulleres.

L'empresa Ubesol és el Proveïdor Totaler de les Tovalloletes antibaf de Mercadona per a tota classe d'ulleres que es fabrica al seu centre de la localitat valenciana d'Atzeneta d'Albaida (València).

Tovalloletes antibaf de Bosque Verde, en el lineal de MercadonaTovalloletes antibaf de Bosque Verde, en el lineal de Mercadona.

Les noves Tovalloletes antibaf de Bosque VerdeLes noves Tovalloletes antibaf de Bosque Verde.