La nova crema Green Caviar de Deliplus, amb el pot buit i el seu recanvi

Mercadona llança la nova crema Green Caviar amb ingredients d'origen marí

15 de novembre de 2022
  • Esta crema facial antiedat està elaborada amb l'alga caviar verd (Caulerpa lentillifera), que ajuda a regenerar la pell i estimular la síntesi de col·lagen. Té una textura cremosa i d'absorció ràpida que aporta una sensació de confort i hidratació duradora.
  • La nova crema es ven en format reomplible, que ajusta amb el seu pot de vidre, que es ven per separat, per a reduir el desaprofitament d'envasos i abaratir la compra de “El Cap” (client).
  • El Proveïdor Totaler RNB fabrica este cosmètic a les instal·lacions que la companyia té a la Pobla de Vallbona (València).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, oferix als “Caps” (clients) la nova crema Green Caviar de Deliplus, elaborada amb l'alga Caulerpa lentillifera, que regenera la pell i estimula la síntesi de col·lagen, gràcies a les seues propietats antiedat, refermant, antioxidants, antiinflamatòries i higroscòpiques, que proporcionen flexibilitat i vitalitat. La nova crema Green Caviar de Mercadona, de textura cremosa i una ràpida absorció, aporta una sensació de confort i hidratació duradora.

Mercadona, compromesa amb els principis de l'Economia Circular, aposta pels recanvis en els seus productes de perfumeria per a reduir plàstic i els seus residus, i Green Caviar de Deliplus seguix esta línia. La nova crema es ven en recanvis que ajusten amb el seu pot de vidre, que es ven per separat, per a reduir el desaprofitament d'envasos.

Esta novetat s'emmarca en l'Estratègia 6.25 que du a terme la companyia des de 2019, per a aconseguir l'any 2025 un triple objectiu: reduir un 25 % de plàstic en els envasos, que tots siguen reciclables i gestionar tots els residus d'este material. Així mateix, la companyia aconseguix abaratir la compra de “El Cap” (client).

La crema Green Caviar de Deliplus està disponible en les més de 1.600 botigues que Mercadona té a Espanya i Portugal, i és elaborada pel Proveïdor Totaler RNB, que fabrica este producte a les instal·lacions que la companyia té a la Pobla de Vallbona (València).

La nova crema Green Caviar de Deliplus, amb el pot buit i el seu recanviLa nova crema Green Caviar de Deliplus, amb el pot buit i el seu recanvi.