Les noves maquinetes de cinc fulles Precision System5 de Deliplus, en el lineal de Mercadona

Mercadona llança la maquineta d'afaitar de cinc fulles Precision System5

25 de gener de 2021
  • Amb un disseny que permet apurar al màxim i una fulla de precisió posterior que facilita l'afaitada de zones difícils, com davall del nas o les patilles.
  • La banda lubrificant aporta vitamina E i àloe per a una afaitada més còmoda.
  • L'única del mercat sense plàstic en l'envàs.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha llançat la nova maquineta d'afaitar de cinc fulles Precision System5 de Deliplus. El bon acolliment del producte es demostra amb la venda de 3.000 unitats al dia en tota la cadena, comptant la màquina, els recanvis de quatre unitats i el lot dels dos.

Les cinc fulles i el capçal basculant permeten apurar al màxim i una fulla de precisió posterior facilita l'afaitada de les zones difícils, com davall del nas o les patilles. A més, la banda lubrificant aporta vitamina E i àloe per a una afaitada més còmoda.

Precision System5 de Mercadona és el resultat d'un procés de coninnovació en el qual s'ha testat amb els clients fins que s'ha aconseguit una valoració optima per tots. A més, és l'única del mercat que es fabrica sense plàstic en l'envàs.

Les noves maquinetes de cinc fulles Precision System5 de Deliplus, en el lineal de MercadonaLes noves maquinetes de cinc fulles Precision System5 de Deliplus, en el lineal de Mercadona.

Logo EActiVat