El tractament Reactiva la teua pell de Mercadona

Mercadona llança el tractament intensiu de bellesa “Reactiva la teua pell”

15 de desembre de 2020
  • El programa té una duració de 14 dies i està compost per ampolles efecte Detox Antipol·lució, Antiestrés, Hidratant, Regeneradora, Fermesa i Elasticitat, Antiarrugues i Lluminositat.
  • El Proveïdor Totaler VIOKOX elabora este producte cosmètic a les seues instal·lacions de la localitat valenciana de Picassent.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha llançat este Nadal el programa intensiu de 14 dies Reactiva la teua pell de Deliplus, a base d'ampolles concentrades indicades per a tot tipus de pells.

L'ordre d'aplicació comença amb les ampolles Detox Antipol·lució, per a protegir de la contaminació i de la llum blava dels dispositius electrònics, com els ordinadors i els mòbils. El seguix l'aplicació de les ampolles de tractament Antiestrés per a calmar la pell, que aporten suavitat i frescor, i Hidratant, que també suavitza les arrugues per l'acció de farciment.

A continuació, les ampolles Regenera promouen la creació de col·lagen i elastina, seguides de les de Fermesa i Elasticitat, Antiarrugues i Lluminositat. Cada un d'estos set tractaments s'aplica durant dos dies.

L'empresa VIOKOX és el Proveïdor Totaler de Reactiva la teua pell de Mercadona des del seu centre a la localitat valenciana de Picassent. L'empresa es troba en un procés de creixement en el qual ha renovat maquinària, ha ampliat la capacitat envasadora de pots i botelles i ha implantat un sistema de visió artificial per a controlar l'etiquetatge.

El tractament Reactiva la teua pell de MercadonaEl tractament Reactiva la teua pell, en el lineal de Mercadona.

Logo EActiVat