Els nous Bífidus Zero % de pinya i coco, i de pera, dàtil i canella

Mercadona llança el Bífidus zero % de pera, dàtil i canella, i de pinya i coco

24 de setembre de 2021
  • Perfecte per a prendre com a complement d'un menjar principal, també es pot utilitzar com a base d'un berenar saludable i complementar amb més fruites, cereals o altres toppings.
  • El Proveïdor Totaler Schreiber Foods elabora este producte a les seues instal·lacions de Noblejas (Toledo) i ja ven més de 6.000 packs d'estes noves varietats.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ven més de 6.000 packs al dia de cada una de les noves varietats de Bífidus Zero % Hacendado de pera, dàtil i canella, i de pinya i coco.

Sense sucres ni edulcorants afegits, és perfecte per a prendre com a complement d'un menjar principal. Es pot utilitzar com a base d'un berenar saludable i complementar amb més fruites, cereals o altres toppings.

L'empresa Schreiber Foods és el Proveïdor Totaler de Bífidus Zero % Hacendado de pera, dàtil i canella, i de pinya i coco des de les seues instal·lacions de Noblejas (Toledo).

Els nous Bífidus Zero % de pinya i coco, i de pera, dàtil i canella d'HacendadoEls nous Bífidus Zero % de pinya i coco, i de pera, dàtil i canella.