Monitor Empresarial de Reputació Corporativa (Merco) Empreses i Líders 2024

Mercadona, líder en reputació corporativa en el sector de la distribució generalista

04 de juliol de 2024
  • El Monitor Empresarial de Reputació Corporativa (Merco) ha publicat els resultats del "Rànquing General d'Empreses 2024", en el qual es destaca Mercadona com la companyia amb major prestigi en el seu sector i la situa en la segona posició en l'àmbit general.
  • Juan Roig, president de Mercadona, continua sent el líder més reconegut en el "Rànquing General de Líders 2024".

Segons el recent "Rànquing General d'Empreses 2024" del Monitor Empresarial de Reputació Corporativa (Merco), una institució reconeguda i referent a Espanya i Amèrica Llatina per la seua avaluació independent i rigorosa de la reputació corporativa des de l'any 2000, Mercadona ha sigut reconeguda com l'empresa líder pel que fa a reputació en el sector de la distribució generalista i s'ha posicionat en segon lloc en el rànquing general a Espanya.

Este reconeixement reflectix el compromís constant de Mercadona amb l'excel·lència empresarial i la gestió responsable. L'empresa no sols ha demostrat un acompliment sòlid en termes econòmics, sinó també una bona percepció en la qualitat dels seus productes i servicis, entre altres valors.

Reconeixement a Juan Roig

A més, en el "Rànquing General de Líders 2024", Juan Roig, president de Mercadona, ha sigut novament reconegut com el líder empresarial amb la major reputació, de manera que manté este títol per sext any consecutiu. El seu lideratge visionari i el seu compromís amb els valors ètics continuen sent aspectes que el consoliden com un líder de referència en el teixit empresarial espanyol.

Metodologia i avaluació

La rigorosa metodologia de Merco per a l'elaboració d'estos rànquings inclou la participació de més de 63.000 persones, entre les quals hi ha directius d'empreses, analistes financers, catedràtics i representants d'altres grups d'interés. Estes persones avaluen les empreses segons criteris que abasten des dels resultats econòmics fins a la gestió del talent, passant per la innovació, l'ètica empresarial i la responsabilitat corporativa en el panorama empresarial.