Elixir d'Automne, col·lecció corporal d'edició limitada en Mercadona

Mercadona llança una línia corporal d'edició limitada amb una mateixa fragància tardorenca

10 de novembre de 2021
  • La col·lecció està disponible en tota la cadena fins a esgotar existències.
  • Els Proveïdors Totaler RNB, a les seues instal·lacions situades a la Pobla de Vallbona (València), i Jesús Gómez, a Rafelbunyol (València), són els responsables d'elaborar esta novetat.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, posa a la venda una nova línia corporal d'edició limitada per a tots els públics, Elixir d'Automne de Deliplus, caracteritzada per compartir una mateixa fragància tardorenca. Esta novetat, disponible des de principi de novembre i fins a esgotar existències en la Perfumeria de la companyia, està composta per huit productes diferents, tots elaborats amb ingredients naturals i presentats en envasos elegants i pràctics.

La línia d'Elixir d'Automne de Mercadona està composta per una Crema de mans, Eau de toilette, un Exfoliant corporal, Gel de bany, Sabó de mans, Mantega corporal, Sal de bany i Oli corporal. Tots estos components, en diferents formats i textures, desprenen la mateixa fragància tardorenca composta per notes de bergamota i fruites roges, amb un cor floral i un fons afustat cremós.

Jesús Gómez és el Proveïdor Totaler responsable d'elaborar les sals de bany a les instal·lacions que té a Rafelbunyol (València), mentre que RNB, a la Pobla de Vallbona (València), és l'encarregat de la resta de productes que componen esta línia, en la qual destaca l'aposta per la sostenibilitat mediambiental amb envasos elaborats amb plàstic 100 % reciclat, com és el cas de la mantega, l'oli, l'exfoliant, el gel de bany o el sabó de mans.

Elixir d'Automne, col·lecció corporal d'edició limitada en MercadonaElixir d'Automne, col·lecció corporal d'edició limitada en Mercadona.