Torró de Xocolate blanc amb llima, una de les novetats en Mercadona

Mercadona innova amb l'assortiment de torró

17 de desembre de 2020
  • Les passades festes, la cadena va vendre 5,3 milions de quilos de torró i enguany s'ha preparat per a una bona campanya.
  • Destaca com a principal novetat enguany el torró de xocolate blanc amb llima resultat del seu Model de Coinnovació amb els “Caps” (clients).
  • El Proveïdor Totaler Sanchis Mira de Xixona (Alacant) elabora els torrons de marca pròpia de Mercadona.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha iniciat un any més la campanya de Nadal amb un assortiment variat de torrons d'Hacendado per a satisfer les necessitats dels seus “Caps” (que és com denomina els seus clients). Per a fer-ho compta amb un assortiment d'aproximadament 30 referències de marca pròpia elaborades pel Proveïdor Totaler Sanchis Mira de Xixona (Alacant), el qual fa més de vint anys que fabrica els torrons de la marca Hacendado.

En esta campanya s'ha millorat la textura dels diferents sabors, perfeccionant la uniformitat en el torrat de l'ametla en el cas dels torrons de la varietat dur i la cremositat en el torró de xocolate cruixent. A més, resultat del seu Model de Coinnovació, basat en el fet de captar les necessitats dels seus “Caps” intercanviant experiències i provant diferents sabors amb ells, ha llançat en esta campanya com a novetat el torró de xocolate blanc amb llima per a respondre a les noves tendències pel que fa a gustos dels seus clients.

La passada campanya la cadena va vendre més de 5,3 milions de quilos d'este apreciat dolç alacantí i enguany espera que també siga una bona campanya. Entre els més venuts dins de l'assortiment destaquen el torró de xocolate cruixent Hacendado, amb més de 65.400 unitats al dia, juntament amb el de la varietat bla, amb més de 40.900 unitats.

Torrons de diferents varietats en el lineal de MercadonaTorrons de diferents varietats en el lineal de Mercadona.

Torró de Xocolate blanc amb llima de MercadonaTorró de Xocolate blanc amb llima, una de les novetats en Mercadona.

Logo EActiVat