Lineal de productes per a netejar i tractar l'aigua de les piscines d'un supermercat de Mercadona

Mercadona incrementa un 400 % les vendes dels productes per a tractar l'aigua de les piscines pels canvis d'hàbits del consumidor

20 de maig de 2020
  • Les vendes d'estos productes pugen estos dies perquè el client es replanteja com passarà l'estiu i compra piscines xicotetes o arregla la que ja tenia, cosa que altres anys no ha fet.
  • Este assortiment està disponible en aproximadament 760 botigues d'Espanya i és elaborat pels Proveïdors Totaler Productos QP a Utebo (Saragossa) i per SPB a Cheste (València).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, incrementa un 400 % les vendes de productes per a netejar i tractar l'aigua de les piscines, pels canvis d'hàbits del consumidor, ja que ara "El Cap" (client) es replanteja com passarà l'estiu, i compra piscines xicotetes o arregla la que ja tenia, cosa que altres anys no feia.

El lineal d'estos productes de neteja i tractament per a les piscines de Mercadona es troba disponible en aproximadament 760 botigues situades a Galícia, Castella i Lleó, Aragó, Catalunya, la Comunitat de Madrid, Castella-la Manxa, la Comunitat Valenciana, les Illes Balears, Canàries, Andalusia, Extremadura i la Regió de Múrcia.

Este assortiment, elaborat per Productos QP a Utebo (Saragossa) i per SPB a Cheste (València), està compost per productes orientats a solucionar tant l'inici i el final de la temporada, com el manteniment de les piscines.

Lineal de productes per a netejar i tractar l'aigua de les piscines d'un supermercat de MercadonaLineal de productes per a netejar i tractar l'aigua de les piscines d'un supermercat de Mercadona.

AçòNOhadePARAR perquè Açò Passarà